رقابت در كنكور را با یوگا شروع كنید
نسخه مناسب چاپ ارسال به دوست
امتیاز: / 1 بدعالی 
۱۷ تیر ۱۳۹۰ - ۲۱:۱۹ تعداد بازدیدها: ۱۵۱۸
رقابت در كنكور را با یوگا شروع كنید

هستی خدیوی: ورزش و سلامتی به هم گره خورده‌اند. اما ورزش علاوه بر خاصیت نیرومند ساختن تن، اعصاب را نیز آرام و نیرومند می‌كند و از میزان اضطراب و استرس می‌كاهد. اگر كنكوری باشید و هر روز پیش مشاورتان بروید قطعا بارها و بارها این جمله را شنیده‌اید: عقل سالم در بدن سالم. ایجاد مشكل در هر یك از اندام‌های بدن مستقیما روح و روان دانش‌آموزان كنكوری را متاثر می‌كند.



در اینجا مجموعه‌ای از ورزش‌هایی را كه علاوه‌بر خاصیت نیرومند‌سازی بدن، روح و روان كنكوری‌ها را در صبح و روز قبل از كنكور آماده آزمون می‌كند، به اختصار می‌گوییم. كنكوری‌ها با انجام این فعالیت‌ها می‌توانند بخش زیادی از مشكلات استرس و گرفتگی عضلات‌شان را در روز كنكور كم كنند و با انرژی دوچندان در جلسه كنكور حاضر شوند.
نخست ریلكسیشن (تمدد اعصاب) كه بخش ضروری یوگاست. داوطلبان می‌توانند برای تمدداعصاب از نظر روحی، فیزیكی و جسمی با استفاده از روش‌های ریلكسیشن آماده كنكور شوند. برای آرامش دادن به جسم باید از ساواشانا (بدن) استفاده كنیم.
در این حركت صبح روز كنكور روی زمین دراز بكشید و هر قسمت بدن را ابتدا منقبض كرده و سپس رها سازید. این عمل را ریلكسیشن می‌گوییم. تا زمانی كه بدن خود را منقبض نكرده باشید متوجه آرامش به وجود آمده بعد از آن نمی‌شوید.
همچنین می‌توانید به پشت دراز بكشید و دست‌ها و پاها را از بدن جدا كرده و با فاصله روی زمین قرار دهید به شكلی كه كف دست‌ها رو به بالا باشد. یكی از مهم‌ترین ورزش‌هایی كه داوطلبان كنكور باید انجام دهند تا از تنفس صحیح خود آگاه شوند این است كه دستان خود را روی شكم بگذارید و انگشتان‌تان را در هم حلقه كنید. با دم صحیح دست‌ها باید از هم جدا شوند و شكم بالا بیاید. اگر به این صورت نفس بكشید اكسیژن لازم به سلول‌های مغز می‌رسد و شما می‌توانید سرعت تست‌زنی‌تان را افزایش دهید.
بسیاری از دانش‌آموزان كنكوری در روزهای آمادگی برای كنكور دچار دردهای گردن و شانه‌ها هستند كه باعث بروز سردرد می‌شود.
 تمرینات یوگا می‌تواند این تنش‌های اعصاب گردن را در روز كنكور كاهش دهد، انعطاف عضلات گردن و بخش پشتی سر را زیاد كند و ماهیچه‌ها را سفت‌تر پرورش دهد. در اینجا با پنج حركت بسیار مهم آشنا می‌شوید كه برای از بین بردن دردهای گردن كه به‌خاطر مطالعه طولانی‌مدت در روزهای گذشته رخ می‌دهد، مفید است. این حركات را به آرامی در صبح كنكور ‌انجام دهید و برای انجام آنها ستون فقرات خود را مستقیم نگه دارید.
گردن خود را شل كنید و شانه‌هایتان را روبه‌رو قرار دهید. در ابتدا سرخود را به عقب ببرید و سپس جلو بیاورید. حالا گردن خود را مستقیم نگه دارید، آنها را ابتدا كاملا به سمت راست بچرخانید سپس وسط قرار داده و دوباره آن را به سمت راست بچرخانید. سپس گردن خود را به جلو خم كنید و یك دایره كامل بزنید. این حركت را در جهت عكس نیز انجام دهید. این عمل یك آرامش خاص به عضلات گردن و سر شما در روز
كنكور می‌دهد.

نظر ها
افزودن جدید
سما   |217.218.180.xxx | 2011-08-08 11:23:11 

من خودم 3ساله یوگاکارمیکنم وسال بعدهم کنکورمیدم به همه ی کنکوریاتوصیه میکنم یوگاروتجربه کنن واقعاعالیه.

گفت:
http://http://

pink   |188.158.200.xxx | 2011-11-10 12:23:43 

azizam harchi bashe bazam ma hamechiro entekhab mikonimo estefade mikonim amma ye vaghtiyam mikhad

نوشتن نظر
نام:
ایمیل:
 
آدرس سایت:
عنوان:
قالب نوشته:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:angry::0:confused::cheer:B):evil::silly::dry::lol::kiss::D:pxinch:
:(:shock::X:side::):P:unsure::woohoo::huh::whistle:;):s
:!::?::idea::arrow:
 
کد آنتی اسپم نمایش داده شده در عکس را وارد کنید.
 
< بعدی   قبلی >
صفحه نخست arrow آرﺷﯿﻮ بخشهای خبری arrow آرشیو یادداشت ها arrow آرشیو یادداشت داﻧﺸﮕﺎه arrow رقابت در كنكور را با يوگا شروع كنيد