رئیس مركز آمار ایران خبر داد:
ارسال اطلاعات خانوارها به وزارت رفاه و پایان مأموریت مركز آمار در طرح هدفمندی
نسخه مناسب چاپ ارسال به دوست
امتیاز: / 0 بدعالی 
۲۵ مهر ۱۳۸۹ - ۱۲:۳۴ تعداد بازدیدها: ۲۴۴۶
ارسال اطلاعات خانوارها به وزارت رفاه و پایان مأموریت مركز آمار در طرح هدفمندی

فرهیختگان آنلاین: رئیس مركز آمار ایران گفت: اطلاعات هویتی خانوارها در طرح هدفمندی یارانه‌ها روز شنبه ۲۴ مهر ماه به وزارت رفاه و تأمین اجتماعی ارسال و مأموریت مركز آمار در این مرحله به پایان رسید.

عادل آذر امروز در جمع خبرنگاران در مركز آمار ایران گفت: اطلاعات هویتی خانوارها پس از راستی‌آزمایی و هماهنگی با سامانه سازمان ثبت احوال كشور به وزارت رفاه و تأمین اجتماعی ارسال شد تا توسط آن وزارتخانه با هماهنگی بانك‌ها یارانه نقدی از این طریق به حساب مردم واریز شود.
وی افزود: طرح جمع‌آوری اطلاعات اقتصاد خانوار كه توسط مركز آمار ایران انجام شد با نهایی‌سازی و راستی‌آزمایی داده‌های هویتی خانوار به سازمان هدفمندی یارانه‌ها ارسال شد.
رئیس مركز آمار ایران تأكید كرد: خانوارهایی كه به هر دلیل تاكنون نتوانسته ثبت نام كنند و یا در اعلام شماره حساب به مشكل برخورده‌اند در آذرماه بین ۲۰ تا ۳۰ روز به آنها فرصت داده می‌شود تا نسبت به ثبت‌نام و اعلام شماره‌ حساب اقدام كنند.
وی تأكید كرد: بر اساس آخرین آمار تعداد افرادی كه فرم اطلاعات اقتصاد خانوار پر كرده‌اند ۶۸ میلیون و ۴۸۲ هزار و۷۵۸ نفر بوده‌اند كه حدود ۲۰ میلیون خانوار را تشكیل می‌دهند و اینها افرادی هستند كه فرم اطلاعات اقتصادی پر كرده و راستی آزمایی انجام شده و فایل آن تحویل وزارت رفاه شده است.
آذر تأكید كرد: برای اصلاح اطلاعات اقتصادی خانوارها در سال ۸۹، سه نوبت فرصت به مردم داده شد كه در مرحله اول سامانه‌ای باز شد و از ۲۰ اردیبهشت تا ۱۲ خرداد بود، مرحله دوم ثبت نام وقایع چهارگانه تولد، فوت، ازدواج و طلاق از اول تا آخر تیر ماه انجام شد و مرحله سوم سامانه ثبت احوال كه فرصت كافی به خانوارها داده شد تا اشكالات شماره ملی سرپرست خانوار تصحیح شود. در مجموع از ۲۰ اردیبهشت تا ۲۰ مهر ماه فرصت برای اصلاح اطلاعات اقتصادی مردم در نظر گرفته شد.
رئیس مركز آمار ایران افزود: در مدت یاد شده بین سال ۸۷ تا ۸۹ تعداد ۲ میلیون و ۲۷۲ هزار تولد و تعداد ۵۰۹ هزار فوت ثبت شد. تعداد ازدواج و طلاق در این مدت یك میلیون و ۵۶۶ هزار مورد بوده است.
آذر افزود: در خانوارهایی كه طلاق گرفته‌اند، خانم به عنوان یك خانوار تك نفره و فرزندان به همراه پدر یك خانوار جدید تشكیل شده‌اند.
وی در مورد نرخ بیكاری گفت: مركز آمار ایران طبق قانون متولی جمع‌آوری و تهیه آمارهای مختلف كشور است كه در مورد نرخ بیكاری نیز این وظیفه را دارد، اما از سال ۸۳ طبق مصوبه دولت این نرخ محاسبه و به دولت ارائه می‌شود.
رئیس مركز آمار ایران تأكید كرد: معیار و ملاك سنجش نرخ بیكاری بر اساس معیار تعریف شده سازمان بین‌المللی كار است كه همان روشی كه نرخ بیكاری را به ۹.۹ درصد اعلام كرد در زمانی كه این نرخ به ۱۴.۶ درصد در بهار امسال رسید نیز اعمال شده است.
آذر در مورد اعتراض وزیر كار گفت: ابتدا به عنوان دستگاه بخشی نظری از سوی وزیر كار اعلام شد اما بعدا آمار را پذیرفت و همانگونه كه مقام معظم رهبری تأكید كرده‌اند باید مسئولان كشور آمار رسمی كشور را بپذیرند.
آذر در مورد خط فقر گفت: برنامه‌ای برای تعیین خط فقر اجرا می‌شود.طرح محاسبه خط فقر هنوز نهایی نشده و در جلسات بعدی كه عدد قطعی آن مشخص شد،اعلام می‌شود.
وی افزود: همچنین شاخص عدالت كه یك شاخص مهم و بزرگ اقتصاد كشور و تركیبی از شاخص‌های مختلف است توسط مركز آمار ایران تهیه می‌شود و در خدمت سایر نهادها قرار داده می‌شود كه به زودی اعلام خواهد شد.
رئیس مركز آمار ایران آخرین برآورد جمعیتی كشور را ۷۴ میلیون و ۷۳۳هزار نفر اعلام كرد و در مورد اعلام نرخ تورم گفت: بر اساس قانون مركز آمار ایران هر ماه نرخ تورم را محاسبه و در اختیار دولت قرار می‌دهد و اعلام آن به صلاحدید دولت خواهد بود.
وی افزود: ۲ نشست با رئیس بانك مركزی برگزار شده است و آمار نرخ تورم مركز آمار و بانك مركزی بر اساس یك سال پایه یكسان محاسبه می‌شود، البته مركز آمار تورم مناطق شهری و روستایی و بانك مركزی تورم مناطق شهری را محاسبه می‌كند.
آذر در مورد اعلام نرخ تولید ناخالص داخلی كشور و درآمد سرانه گفت: این آمارها در حال تهیه و نهایی شدن است كه پس از محاسبه نهایی آن اعلام خواهد شد.
وی همچنین افزود: روز ملی آمار به هفته آمار روزهای ۲۸ تا ۴ آبان تبدیل شده است.

نظر ها
افزودن جدید
نوشتن نظر
نام:
ایمیل:
 
آدرس سایت:
عنوان:
قالب نوشته:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:angry::0:confused::cheer:B):evil::silly::dry::lol::kiss::D:pxinch:
:(:shock::X:side::):P:unsure::woohoo::huh::whistle:;):s
:!::?::idea::arrow:
 
کد آنتی اسپم نمایش داده شده در عکس را وارد کنید.
 
< بعدی   قبلی >