تازه‌ها :
قبلی بعدی
 
فرمایشات مقام معظم رهبری، شاخص حق
نسخه مناسب چاپ ارسال به دوست
امتیاز: / 0 بدعالی 
۱۵ شهریور ۱۳۸۹ - ۲۰:۵۳ تعداد بازدیدها: ۲۳۰۲
فرمایشات مقام معظم رهبری، شاخص حق

شهاب‌الدین صدر:به یاد داریم كه قبل از پیروزی انقلاب اسلامی، حضرت امام خمینی(ره) نیز بر ضرورت وحدت مردم تاكید می‌كردند. امروز هم مقام معظم رهبری تاكیدشان وحدت است. با توجه به شرایط زمانی خاص امروز كشور و تهدیدات مختلف بین‌المللی ضرورت حفظ وحدت بیش از پیش احساس می‌شود. هر چه امروز داریم به بركت عمل به فرمایشات بنیانگذار كبیر انقلاب و مقام معظم رهبری درباره وحدت آحاد مردم بوده است. برای حفظ وحدت هم هزینه‌های زیادی پرداخت شده است و تلاش گروهك‌های معاند نظام اسلامی در ایجاد تفرقه میان مردم، با هدایت حضرت امام خمینی (ره) در ابتدای انقلاب اسلامی خنثی شد.


با توجه به شرایط فعلی جامعه، امروز بیشتر از هر زمان دیگری نیاز به وحدت داریم. اگر وقایع یك سال و چند ماه گذشته را در نظر بگیریم، خواهیم دید كه مشاركت بیش از ۸۰ درصدی مردم در انتخابات و انتخاب مجدد رئیس‌جمهور با رای بالا یك دستاورد و ثمره شیرین برای انقلاب اسلامی بوده است.
درباره اتفاقاتی كه پس از اعلام نتایج انتخابات رخ داد، هر فردی كه دلسوز انقلاب اسلامی و كشور بود و حتی هنگام رای دادن در تشخیص و انتخاب خود فرد دیگری را انتخاب كرده بود، با سخنان مقام معظم رهبری و تقدیر ایشان از حضور مردم در پای صندوق‌های رای، باید از فعالیت و حضور خود در انتخابات راضی و خشنود می‌شد. اما متاسفانه این اتفاق نیفتاد و دیدیم كه جریانی كه از قبل هم سعی داشت خود را دوباره در راس قدرت كشور قرار دهد ولی نتوانسته بود، با یك طراحی جدید، تمام دستاوردهای انقلاب اسلامی و انتخابات را زیر سوال برد.
ممكن است به برخی جهت‌گیری‌ها و اظهارات مسوولان كشور در قوای مختلف انتقاداتی وجود داشته باشد، با این وجود مقام معظم رهبری به‌طور كلان از دولت جمهوری اسلامی و جهت‌گیری‌های كلی حمایت می‌كنند. مقام معظم رهبری با در نظر گرفتن جهت‌گیری‌های كلی دولت در چند سال اخیر، فرمودند كه شعارها و آرمان‌های امام خمینی(ره) احیا شده است یعنی هر كسی كه به انقلاب اسلامی و بنیانگذار آن علاقه داشته باشد با شنیدن این موضوع خوشحال می‌شود و سعی می‌كند از آن حمایت كند. شعار عدالتخواهی و استقرار عدالت را یكی از شعارها و آرمان‌های حضرت امام (ره) دانست كه طبق فرمایش مقام معظم رهبری توسط دولت نهم و دهم به‌صورت جدی‌تر دنبال شده است. این نكته كه یك نظام توانسته است پس از سی سال همان هدف و آرمان‌های اصیل خود را ادامه دهد، بسیار مهم و باارزش است و اگر هم در این میان فاصله‌ای بین مردم و مسوولان افتاده و شكافی ایجاد شده، پس از مدت كوتاهی، مسوولان و مجریانی روی كار آمده‌اند كه سعی كرده‌اند این فاصله‌ها را با مردم كم كنند و این همان موضوعی است كه مقام معظم رهبری به آن اشاره كرده‌اند و فرموده‌اند كه فاصله مردم و مسوولان كم شده است و مسوولان از جنس مردم هستند.
مقام معظم رهبری در دولت‌های گذشته رهنمودهایی مبنی‌بر پرهیز از تجمل و اشرافی‌گری داشتند. هر فردی و گروهی كه در مسیر اشرافی‌گری و افزایش فاصله مسوولان با مردم قرار بگیرد، برای كشور و نظام مشكل ایجاد می‌كند.
حضرت امیرالمومنین(ع) در نهج‌البلاغه فرموده‌اند كه اشخاص و شخصیت‌ها را با حق بسنجید نه اینكه حق را با شخصیت‌ها. بنابراین نمی‌شود درباره برخی افراد و مسائل مرتبط با آنان گفت كه مثلا وابسته به فلان شخص هستند یا فلان خدمات را به كشور ارائه كرده‌اند. همانطور كه در زمان پیامبر اكرم(ص) نیز بسیاری از كسانی كه در زمان حیات ایشان در كنار حضرت بودند، پس از رحلت پیامبر(ص) در مسیر حركت اسلام و حكومت اسلامی انحراف ایجاد كردند بنابراین حساب آنان از اسلام و پیامبر اكرم (ص) جداست.
در هر زمان و شرایط باید توجه كنیم كه حق كدام است و رفتار و گفتار اشخاص را با حق بسنجیم. در زمان حاضر و براساس معارف دینی، میزان تشخیص حق مشخص است و در هر زمینه‌ای كه راه را گم می‌كنیم همانند زمان حضرت امام خمینی(ره)، شاخص، رهنمودهای مقام معظم رهبری به‌عنوان ولایت مطلقه فقیه است. درباره اختلاف نظرهایی هم كه بین مجلس و دولت و به‌صورت كلی بین قوای مختلف به وجود‌اید نیز فصل‌الخطاب فرمایشات مقام معظم رهبری است. امروز به بركت تلاش و كوشش دلسوزان نظام، مسیر انقلاب اسلامی در جهت همان آرمان‌های اولیه نظام و حضرت امام خمینی(ره) قرار گرفته است.
البته نفی تلاش‌های چند سال اخیر در كشور ناشی از حب و بغض‌های برخی افراد است. این دستاوردها در جهت آرمان‌های نظام، امام(ره) و مقام معظم رهبری بوده است و تا زمانی كه جهت‌گیری و خط دولت، مجلس و دستگاه‌های دیگر مورد تایید مقام معظم رهبری باشد همه مردم پشت سر آنها می‌ایستند و از آنها حمایت می‌كنند. با تاكید مجدد به توجه به فرمایشات مقام معظم رهبری درباره ضرورت حفظ وحدت مردم و مسوولان باید گفت یكی از جهت‌های اصلی كه جریان فتنه در كشور به‌ویژه در چند ماه اخیر ترسیم كرده بود، ایجاد اختلاف در بین قوای‌ كشور بوده، چراكه از هر اقدامی كه در این یك سال و چند ماه گذشته انجام دادند، نتیجه نگرفتند. تا زمانی كه مردم ما پشت سر مقام معظم رهبری برای تحقق آرمان‌های انقلاب و امام(ره) ایستاده‌اند، هیچ خطر داخلی و خارجی نمی‌تواند ما را تهدید و به كشور آسیب برساند.
درست است كه دستیابی به فناوری هسته‌ای كشور كمی پس از پیروزی انقلاب اسلامی پیگیری شده است اما در طی سالیان گذشته این موضوع مهم فرازونشیب‌های زیادی داشته است و در بعضی مواقع این اقدام مهم متوقف شده است اما در چند سال اخیر به دلیل جدیت دولت و گروه‌های مذاكره‌كننده در چارچوب سیاست‌های مدنظر مقام معظم رهبری نتایج افتخار‌آمیز این تلاش‌ها به ثمر نشست كه باعث خشنودی و امیدواری دوستان انقلاب و خشم و عصبانیت دشمنان انقلاب شد.
* نایب‌رئیس مجلس / منبع: ایسنا
نظر ها
افزودن جدید
نوشتن نظر
نام:
ایمیل:
 
آدرس سایت:
عنوان:
قالب نوشته:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:angry::0:confused::cheer:B):evil::silly::dry::lol::kiss::D:pxinch:
:(:shock::X:side::):P:unsure::woohoo::huh::whistle:;):s
:!::?::idea::arrow:
 
کد آنتی اسپم نمایش داده شده در عکس را وارد کنید.
 
< بعدی   قبلی >

اخبار مرتبط

صفحه نخست arrow آرﺷﯿﻮ بخشهای خبری arrow آرشیو یادداشت ها