حكم مرگ برای داماد عصیانگر
نسخه مناسب چاپ ارسال به دوست
امتیاز: / 0 بدعالی 
۱۵ شهریور ۱۳۸۹ - ۱۱:۲۶ تعداد بازدیدها: ۱۲۹۸
حكم مرگ برای داماد عصیانگر

فرهیختگان- فروغ طباطبایی: مردی جوان كه چند روز پس از به دنیا آمدن فرزندش، برادرزن خود را قربانی خشم آنی كرد در دادگاه كیفری استان تهران به اشد مجازات محكوم شد. به گزارش خبرنگار ما، عصر بیست‌وچهارم مهر ۸۸ به بازپرس كشیك دادسرای شهرقدس اعلام شد پسر ۲۰ ساله‌ای به نام «مهدی» در جدال خانوادگی از پا درآمده است. سپس این مقام قضایی به همراه پلیس به قربانگاه رفت و دستور داد پیكر كاردآجین مهدی به پزشكی قانونی فرستاده شود.


در آن بین، مردی به نام «عبدالحسن» كه شوهرخواهر مهدی بود بازداشت شد و لب به اعتراف گشود. وی گفت: قصد آدمكشی نداشتم. در یك لحظه كنترل اعصابم را از دست دادم و به روی برادرزنم چاقو كشیدم. به‌دنبال بازسازی صحنه جنایت و صدور كیفرخواست، پرونده به شعبه ۷۱ دادگاه كیفری استان تهران فرستاده شد و دیروز تحت رسیدگی قرار گرفت. در نشست رسیدگی به این ماجرا كه به ریاست قاضی نورالله عزیزمحمدی و با حضور چهار مستشار تشكیل شد ابتدا نماینده دادستان، كیفرخواست را خواند. سپس وكیل پدر و مادر قربانی برای عبدالحسن تقاضای اشد مجازات كرد و نوبت دفاع به مجرم رسید. وی اظهار داشت: تازه دو روز بود كه پدر شده و خیلی خوشحال بودم اما دستم خالی بود و پول كافی برای پذیرایی از میهمانان نداشتم. آن روز، مادرزنم و مهدی به خانه‌ام آمده بودند كه با همسرم جر و بحث كردم. عبدالحسن اضافه كرد: مهدی كه متوجه دعوای من و خواهرش شده بود ناراحت شد و خانه‌ام را ترك كرد. قهر مهدی باعث شد آتش درگیری من و همسرم بیشتر شود. ساعتی بعد برادرزنم دوباره به خانه‌ام برگشت كه به او اعتراض كردم. مهدی هم به من حمله‌ور شد كه مادرش میانجیگری كرد و از او خواست به خانه خود‌شان برگردد. مجرم ادامه داد: مهدی با عصبانیت از خانه‌ام خارج شد و خیلی زود به همراه برادر بزرگش كه چوب در دست داشت برگشت. دو برادرزنم شیشه‌های خانه‌ام را با چوب شكستند و من كه كنترلم را از دست داده بودم با چاقو یك ضربه به سینه مهدی زدم.
این مرد كه سرش را پایین انداخته بود اظهار داشت: خیلی پشیمانم. باور كنید مهدی را مثل برادرم دوست داشتم و هرگز نمی‌خواستم دستم به خونش آغشته شود. همه‌چیز یك اتفاق ناخواسته بود. در پایان این نشست، هیات قضایی با اعلام تنفس وارد شور شد و با توجه به مدرك‌های موجود، داماد خشن را به قصاص نفس - مرگ- محكوم كرد. رأی تا ۲۰ روز پس از ابلاغ قابل تجدیدنظرخواهی است.
نظر ها
افزودن جدید
نوشتن نظر
نام:
ایمیل:
 
آدرس سایت:
عنوان:
قالب نوشته:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:angry::0:confused::cheer:B):evil::silly::dry::lol::kiss::D:pxinch:
:(:shock::X:side::):P:unsure::woohoo::huh::whistle:;):s
:!::?::idea::arrow:
 
کد آنتی اسپم نمایش داده شده در عکس را وارد کنید.
 
< بعدی   قبلی >
صفحه نخست arrow حوادث arrow حكم مرگ براي داماد عصیانگر